Pannenhoef
+
-

De Rode Loper bestaat 10 jaar: minisymposium

De Rode Loper Kaatsheuvel bestaat 10 jaar!


In 2007 begonnen als dienstencentrum heeft
De Rode Loper een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het centrum is uitgegroeid tot een gezellig en warm ‘Huis van de buurt’. Het is een bruisend ontmoetingspunt van de wijk. Vrijwilligers, wijkbewoners en professionals werken samen om buurtbewoners, al dan niet met een beperking, te ondersteunen bij het zelfstandig blijven wonen en functioneren in de maatschappij. Maar, we willen nog steeds nieuwe uitdagingen aangaan!

Graag willen we ons tienjarig bestaan aangrijpen om hier samen met andere maatschappelijke partijen verder over na te denken. We hebben prof. dr. Annemieke Roobeek, als hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement verbonden aan Nyenrode, bereid gevonden om voor te
gaan in de discussie. Zij neemt ons mee in de wereld van netwerkend werken en ecosystemen om de maatschappelijke en innovatie-opgave in de publieke sector te gaan organiseren.

U bent van harte welkom!

Het minisymposium vindt plaats op 15 november en start om 15.00 uur in Dienstencentrum De Rode Loper, Paulus Potterplein 42 5171 XJ Kaatsheuvel. Vanaf 14.30 uur ontvangst met koffie en thee.

Laatste nieuws Agenda