Pannenhoef
+
-

Taalpret

Informatie voor ouders over Taalpret, een voorleesExpress in de gemeente Loon op Zand.

Taalpret is de nieuwe naam voor de VoorleesExpress in de gemeente Loon op Zand. TaalPret brengt kinderen van 2 tot 8 jaar en hun ouders op enthousiaste wijze in aanraking met voorlezen en boekjes. Om zo de ontwikkeling en de opvoeding van het kind te stimuleren.

 

Hoe werkt het?

Samen werken we aan de ontwikkeling van uw kind, die staat centraal. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de woordenschat van uw kind en het leren omgaan met spelmateriaal. Hiervoor gebruiken we verschillende voorleesboeken en educatief en uitdagend spelmateriaal.

De vrijwilliger komt één keer per week bij u thuis totdat het kind hieraan geen behoefte meer heeft. En de vrijwilliger is er ook voor u. Die helpt u bij praktische zaken rond de opvoeding van uw kind, biedt u een luisterend oor enz.

 

Wat kost het?

Wij vragen een eenmalige bijdrage van 5 euro. Aan het einde van Taalpret krijgt uw kind hiervan een leuke attentie. En uw kind ontvangt gratis van de Boekenbank een leuk boek.

 

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u en uw kind zich opgeven voor TaalPret? Praat hierover met de pedagogische medewerker of leerkracht van uw kind. Of neem contact op met ContourdeTwern, Anton Pieckplein 4, 5171 CV Kaatsheuvel.

Telefoon: 0416-280280Taalpret 2

Laatste nieuws Agenda