Pannenhoef
+
-

Taalpret in ’t Ganzenest

ganzenest-kaatsheuvel

Persbericht

 

                                                                      12 oktober 2016

 

 

Taalpret in ‘t Ganzenest

 

Dankzij ContourdeTwern Loon op Zand konden alle gezinnen en vrijwilligers van project TaalPret op woensdag 28 september een uitstapje maken naar ’t Ganzenest in Kaatsheuvel. Een uitgelezen kans voor de kids om samen te spelen; voor ouders het moment om een praatje te maken met elkaar, maar ook met de vrijwilligers en medewerkers.

 

Vruchtbare ontmoetingen

“Zo’n uitstapje is niet alleen maar gezellig, er ontstaan ook nieuwe vriendschappen”, vertelt projectmedewerker Kübra Gürsoy. “Twee ouders gaan voortaan samen fietsen. Ook raakten sommige ouders niet uitgekletst, die gaan voortaan bij elkaar op de koffie.”

 

Project TaalPret

TaalPret  is een project van ContourdeTwern Loon op Zand. Kinderen en ouders worden hierin op een enthousiaste manier in aanraking gebracht met het positief stimuleren van de ontwikkeling en opvoeding van het kind. Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van educatief en uitdagend spelmateriaal en van voorleesboeken. De vrijwilliger komt één uur in de week bij het gezin thuis om samen met het gezin spelenderwijs tot ontdekkingen te komen. Dit kan zijn op het gebied van taal, rekenen en tekenen, maar ook op sociaal gebied. TaalPret is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar.

 

Fotobijschrift:

 

TaalPret gezinnen, vrijwilligers en de medewerkers/stagiaires van ContourdeTwern Loon op Zand hebben een gezellige middag bij ’t Ganzenest te Kaatsheuvel.

 

Noot voor de redactie:

 

Als u meer informatie wilt over TaalPret kunt u contact opnemen met Kübra Gürsoy per mail (kubragursoy@contourdetwern.nl) of telefoon (06 227 61 279).

 

Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Adresgegevens
Telefoon:
Fax:
E-mail:
Laatste nieuws Agenda