+
-

Casade

Casade is een wooncorporatie die werkt aan prettig wonen voor mensen met een bescheiden inkomen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Betaalbaar én fijn wonen voor onze doelgroep: daar doen we het voor.
Casade vindt het belangrijk om de woningen aan te laten sluiten op de woonbehoeftes van de huurders. Naast deze vastgoedopgave werken de wijkteams nadrukkelijk aan de leefbaarheid in ons werkgebied. Het wijkteam Kaatsheuvel West is regelmatig aanwezig in Wijkpunt Pannenhoef.

Meer info: wijkteams casade

Woonpunt Casade
In wijkpunt Pannenhoef is een woonpunt van Casade gevestigd. Hebt u een vraag, zoekt u hulp bij het reageren op het woningaanbod of wilt u persoonlijk advies? Dan kunt u op afspraak bij ons terecht. U maakt een afspraak via  www.casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22. De medewerkers van Casade zijn alleen op afspraak aanwezig.

Marjo Eshuis, consulent en Jurgen van Doorn, wijkbeheerder Kaatsheuvel West.

 
Jurgen van Doorn

Wijkpunt Pannenhoef is een mooie plek om te werken en om buurtbewoners te ontmoeten. We werken graag samen met de mensen van de verschillende organisaties die in de wijk werken. Samen maken we ons sterker voor de wijken en de bewoners van deze wijken.
 
 

Marjo Eshuis
 
Openingstijden
Maandag:op afspraak
Dinsdag:op afspraak
Woensdag:op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag:op afspraak
Zaterdag:-
Zondag:-
Adresgegevens
Casade
Locatie:Wijkpunt Pannenhoef
T.a.v.:Marjo Eshuis
Adres:Jacob Ruysdaelstraat 14
 5171 XH Kaatsheuvel
Telefoon: 0800 55 222 22
E-mail:info@casade.nl
Laatste nieuws Agenda