Wijkpunt de Pannenhoef
+
-

Casade

Casade is een wooncorporatie welke voornamelijk betaalbare woningen aanbiedt aan mensen met een bescheiden inkomen. Dat is en blijft de komende jaren de belangrijkste taak.

Casade legt de nadruk op onderwerpen zoals duurzaamheid, prettig wonen in de buurt en een behoedzame groei van het aantal woningen. Casade streeft naar een duurzame verbinding met de huurders en andere belanghebbenden. Samen werken aan een vitale samenleving. Nu en in de toekomst. Voor de huidige huurders en voor toekomstige huurders. ‘Duurzaam dichtbij’. Dat is wat onze huurders en belanghebbenden van ons mogen verwachten.

Meer info: wijkteams casade

U kunt Casade bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-5522222 ( op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur ) of via e-mail: info@casade.nl.     Voor meer informatie zie:  www.casade.nl

Marjo Eshuis, consulent en Jurgen van Doorn, wijkbeheerder Kaatsheuvel West.

 
Jurgen van Doorn, wijkbeheerder Kaatsheuvel West

Wijkpunt Pannenhoef is een mooie plek om te werken en om buurtbewoners te ontmoeten. We werken graag samen met de mensen van de verschillende organisaties die in de wijk werken. Samen maken we ons sterker voor de wijken en de bewoners van deze wijken.
 
 

Marjo Eshuis, consulent
 
Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag:-
Zondag:-
Adresgegevens
Casade
Locatie:Wijkpunt Pannenhoef
T.a.v.:
Adres:Jacob Ruysdaelstraat 14
 5171 XH Kaatsheuvel
Telefoon: 0800-5522222
E-mail:info@casade.nl
Laatste nieuws Agenda