De Rode Loper
+
-

Tejater SPOT

Tejater Spot bestaat uit ongeveer 30 leden. Dit zijn kinderen, jongeren en volwassenen. Verdeeld over drie groepen: we hebben de Spottertjes (4 t/m 7 jaar), de Jeugd (8 t/m 12 jaar) en Volwassenen. Deze drie groepen hebben allemaal hun eigen manier van werken.

Spottertjes
De Spottertjes zijn de eerste stappen richting het grote toneel. Zij voeren om de aantal weken een kleine voorstelling op. Hier komen dan voornamelijk nieuwsgierige papa’s, mama’s, opa’s en oma’s kijken. Zij spelen vaak een bekend sprookje,wat door hun regisseur wordt voorgelezen en waarop de Spotterjes hun toneelkunsten laten zien.

Jeugd
De Jeugd heeft het dan al een stukje zwaarder. Bij hun is er geen regisseur die een sprookje voorleest. Nee, zij moeten zelf de tekst gaan onthouden en zelf nadenken over waar ze moeten gaan staan.

Volwassenen
Een logische overgang van jeugd is naar de Volwassenen. Een hele andere groep is dat niet. Ze zijn alleen een stukje ouder. Zij moeten ook zelf hun tekst onthouden en zelf weten waar ze moeten gaan staan. In deze groep wordt er wel wat anders gewerkt. Er wordt wat van de groep verwacht. Zoals afgesproken moet er tekst zijn geleerd en spel technisch wordt er meer van je gevraagd. Iedereen werkt mee aan zaken zoals decor, PR, kleding, enz.

Heel leuk allemaal, zult u denken, maar wat levert het nu allemaal op?
Zoals al eerder vernoemd spelen de Spottertjes om de aantal weken een kleine voorstelling. Deze is voornamelijk voor de familie van de Spottertjes. De Jeugd en Volwassen spelen voor iedereen. Ongeacht waar ze spelen, is het ook leuker om dit vaker dan één keer te mogen doen.

Onze Facebook pagina is altijd up-to-date, hier staat alle informatie die er op dat moment toe doet. Ook staat er op onze website altijd de nodige informatie.
Mocht u vragen hebben, of heeft u zin om ook toneel te spelen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@tejaterspot.nl

 

 
Tejater SPOT

Iedereen, jong en oud, die het leuk vindt om op het toneel te staan, is bij ons welkom.
 
Openingstijden
Maandag:19.30 uur - 21.00 uur
Dinsdag:20.00 uur - 22.30 uur
Woensdag:gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag:gesloten
Zaterdag:gesloten
Zondag:gesloten
Adresgegevens
Tejater SPOT
Locatie:De Rode Loper
T.a.v.:Floris Jansen
Adres:Paulus Potterplein 42
 5171 XJ Kaatsheuvel
Telefoon: (0416) 286000
E-mail:info@tejaterspot.nl
Laatste nieuws Agenda