De Rode Loper
+
-

De geheugenwerkplaats

De Geheugenwerkplaats is een inloop-, ontmoetings-, activiteiten- en informatiecentrum voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun naaste(n).

De Geheugenwerkplaats is een plek waar u en uw partner of familielid, met alle vragen terecht kunt. Waar u, onder het genot van een kop koffie of thee, lotgenoten treft, een krantje kunt lezen of deelneemt aan een activiteit. Binnen of buiten, actief of juist niet actief….samen een maaltijd nuttigen. Alles is mogelijk.

De Geheugenwerkplaats is een plek waar u geaccepteerd wordt om wie u bent, en niet om wat u hebt.

Er worden gespreksgroepen georganiseerd voor lotgenoten. Wekelijks wordt geheugenfitness gegeven, en er zijn hulpmiddelen aanwezig om het geheugen te ondersteunen. Er is een kleine geheugenwinkel, waar u hulpmiddelen kunt zien en uitproberen, en u verteld wordt waar u die kunt aanschaffen.
Er is een mogelijkheid om uw partner bij ons een activiteit te laten doen, terwijl u even een boodschap doet in het centrum.
Misschien heeft u zelf ideeën, of zoekt u bezigheden die aansluiten bij uw interesses en mogelijkheden? Samen met u kijken we naar passende activiteiten. Veel kan, niets moet.

De deelnemers/bezoekers vormen het hart van de organisatie, en leveren samen met vrijwilligers en professionals een bijdrage aan het reilen en zeilen van de Geheugenwerkplaats.

Voor wie is de geheugenwerkplaats?
* Mensen met geheugenproblemen en dementie
* Mantelzorgers van mensen met dementie
* Professionals

U heeft geen verwijzing of indicatie nodig. U kunt gratis gebruik maken van de activiteiten en diensten binnen de Geheugenwerkplaats. Tegen een kleine betaling kunt u een broodje of maaltijd nuttigen.

Voor de ondersteuningsgroepen, die georganiseerd worden onder professionele begeleiding, betaalt u een kleine bijdrage voor de koffie/thee en het werkboek.

Bekijk ook eens ons filmpje: https://youtu.be/gN6_rr1agcE

 

Marlies Smulders
 
 

 
Openingstijden
Maandag:10:00-14:00 uur
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag: 10:00-14:00 uur
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Adresgegevens
De geheugenwerkplaats
Locatie:
T.a.v.:
Adres:Paulus Potterplein 42
 5171 XJ Kaatsheuvel
Telefoon: 06-13085892
E-mail:
Laatste nieuws Agenda