De Rode Loper
+
-

Thebe/Mijzo

Thebe/Mijzo dagbesteding.

Wij bieden een dagprogramma aan voor ouderen met een lichamelijke beperking en ouderen met geheugenproblemen. Het accent ligt op begeleiding in groepsverband, gericht op bezigheid en sociaal-recreatieve activiteiten en het bijhouden van vaardigheden.

We bieden de mogelijkheid tot het gebruik van een brood of warme maaltijd tussen de middag.

Het dagprogramma zal bijdragen aan vermindering van het sociaal isolement van de betreffende persoon of aan verlichting van de zorg thuis door mantelzorgers.

Deelname aan het dagprogramma kan ook dienen ter overbrugging en het zolang mogelijk uitstellen van langdurige opname in een intramurale voorziening.

De activiteiten op onze  dagbesteding zijn vooral gericht op het behouden/bevorderen van de zelfredzaamheid, trainen van het geheugen en gezellig samenzijn. Bij de intake wordt er een “quick scan” afgenomen, waarin duidelijk wordt waarin de behoeftes en interesses liggen van onze bezoekers. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt waar we mee gaan werken. Bij onze dagbesteding staat de bezoeker centraal en bepaalt grotendeels zelf de dag invulling. Om hier aan deel te kunnen nemen is een WMO beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het zorgloket van de gemeente. Ook is het mogelijk om deel te nemen vanuit de WLZ ( wet langdurige zorg )

Onze dagbesteding is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00.

We bieden tevens ook middagactiviteiten, zoals schilderen en mozaïek, handwerken, deze zijn voor iedereen toegankelijk tegen betaling van 2 euro, inclusief koffie of thee.

 

 
Openingstijden
Maandag:10:00 - 16:00 uur
Dinsdag:10:00 - 16:00 uur
Woensdag:10:00 - 16:00 uur
Donderdag: 10:00 - 16:00 uur
Vrijdag:10:00 - 16:00 uur
Zaterdag:-
Zondag:-
Adresgegevens
Thebe/Mijzo
Locatie:De Rode Loper
T.a.v.:Dagbesteding Thebe/Mijzo
Adres:Paulus Potterplein 42
 5171 XJ Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-286004
E-mail:dvderodeloper@thebe.nl
Laatste nieuws Agenda