+
-

Farent

“Iedereen uit de gemeente Loon op Zand die hulp zoekt, kan zich bij ons op vrijwillige basis aanmelden. We helpen mensen bijvoorbeeld met relationele spanningen, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, maar ook bij buurtproblemen en stress op het werk.”

“Binnen tien dagen na aanmelding proberen we in een gesprek met de klant het probleem helder te krijgen. Vervolgens bekijken we met de klant hoe deze de problemen aan kan pakken. We kunnen hem bijvoorbeeld individueel begeleiden of een groepscursus bieden. Als zich een crisis voordoet, reageren we daar gelijk op. Tijdens kantooruren is er altijd iemand van Farent op het wijkpunt aanwezig. Na vijven kunnen klanten terecht bij een centrale telefonische hulpdienst. We wachten niet altijd af tot mensen naar ons toe komen. Als we signalen krijgen van bijvoorbeeld huisarts, politie of een buurtbewoner, stappen we ook zelf op mensen af.“

“Vaak blijkt er meer aan de hand te zijn dan de aanvankelijke klacht waarmee iemand naar ons toekomt. Iemand die schuldhulpverlening zoekt, blijkt bijvoorbeeld ook een verslavingsprobleem te hebben. In het wijkpunt zitten meerdere organisaties bij elkaar. De lijnen zijn kort, waardoor het makkelijker is om naar elkaar door te verwijzen of de hulpverlening op elkaar af te stemmen.”

www.Farent.nl

 

Iedereen uit de gemeente Loon op Zand die hulp zoekt, kan zich bij ons op vrijwillige basis aanmelden.
 
 
Farent logo

 
Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Adresgegevens
Farent
Locatie:Wijkpunt Pannenhoef
T.a.v.:
Adres:Jacob Ruijsdaelstraat 14
 5171 XH Kaatsheuvel
Telefoon: 073 - 644 42 44
E-mail:info@farent.nl
Laatste nieuws Agenda