Wijkpunt de Pannenhoef
+
-

Prisma

“Prisma is een gastvrije en moderne organisatie voor mensen met een  beperking. We hebben hart voor onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en hun omgeving. De zorg reikt verder dan het invullen van de dagelijkse levensbehoeften. Dat doen we in meer dan 120 grote en kleine locaties voor wonen en dagactiviteiten, verspreid over heel Noord-Brabant.

In het complex Pannenhoef wonen elf cliënten zelfstandig in een appartement. Zij kunnen 24 uur per dag op onze ondersteuning rekenen.

In De Rode Loper organiseert en ondersteunt Prisma dagactiviteiten voor cliënten. Deze zijn gericht op dienstverlening voor, en ontmoeting en integratie met de andere groepen die in het gebouw aanwezig zijn, maar ook met de buurtbewoners. We  zorgen onder meer voor koffie en broodjes in de ontmoetingsruimte en we serveren een warme maaltijd of lunch voor de deelnemers van de dagbesteding van Partuur, Siza, Mijzo, Thebe, Geheugenwerkplaats en de wijkbewoners.

“Eenzelfde vorm van kruisbestuiving kom je ook tegen in het wijkpunt. Daar zitten mensen van alle deelnemende organisaties bij elkaar. Voor ons is het voordeel dat we van elkaar kunnen leren en dat de onderlinge lijnen kort zijn. Voor mensen uit de buurt werkt het drempelverlagend. Ze zien een gezicht achter de balie zitten en niet een anonieme organisatie.”

 
Prisma

Prisma houdt zich bezig met de zorg voor of ondersteuning van mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking.
 
Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Adresgegevens
Prisma
Locatie:Gerard de Nijshof
T.a.v.:
Adres:Jacob Ruysdaelstraat 14
 5171 XH Kaatsheuvel
Telefoon: 088-7702200
E-mail:info@prismanet.nl
Laatste nieuws Agenda