Wijkpunt de Pannenhoef
+
-

Gezondheidscentrum

“Ik ga echt met plezier naar mijn werk hier in Pannenhoef Gezondheidscentrum. Het nieuwe gebouw heeft uitstraling en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Dat werkt prettig, ook qua werksfeer.”

“Behalve de drie huisartsen, drie doktersassistentes, twee logopedisten en twee cesartherapeuten werken hier ook nog twee praktijkondersteuners. Een keer in de twee weken is er verder een podotherapeut aanwezig en ook een psycholoog is op afroep beschikbaar. Samen met huisartsen-in-opleiding zitten we op de tweewekelijkse werklunch vaak met tien tot twaalf medewerkers bij elkaar.”

“Op deze manier samenwerken in het gezondheidscentrum komt de kwaliteit van de zorg zeker ten goede. Je vraagt soms een collega-huisarts of een collega van een andere discipline om mee te kijken. Dat werkt efficiënter onder één dak dan wanneer je iemand naar elders moet doorverwijzen. De patiënten vinden dat ook prettiger.”

“Het bijzondere van dit complex is dat de ouderen die hier wonen midden in de maatschappij staan. Ik kom nog wel eens mensen tegen die zelfstandig willen blijven wonen maar daarbij wel een beetje zitten te verkommeren. Ze zitten niet lekker in hun vel en komen dan vaker bij de huisarts terecht. De bewoners van de Pannenhoef zijn erg tevreden over hun nieuwe woonsituatie, hebben leuke contacten en zijn minder eenzaam. Mede daardoor gaan ze ook minder vaak naar de dokter.”

 
Karel-Jan van Tuijn

Het bijzondere van dit complex is dat de ouderen die hier wonen midden in de maatschappij staan.
 
Openingstijden
Maandag:08.00 - 17.00 uur
Dinsdag:08.00 - 17.00 uur
Woensdag:08.00 - 17.00 uur
Donderdag: 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag:08.00 - 17.00 uur
Zaterdag:-
Zondag:-
Adresgegevens
Gezondheidscentrum
Locatie:Pannenhoef Gezondheidscentrum
T.a.v.:Karel-Jan van Tuijn
Adres:Frans Halsstraat 1
 5171 XD Kaatsheuvel
Telefoon: 0416 - 544455 spoed: 0416 - 540021
E-mail:pa@pgck.nlinfo@gezondheidscentrumpannenhoef.nl
Laatste nieuws Agenda