+
-

Diensten

Of het nu gaat om bloedprikken, zorg, of gewoon een gezellig kopje koffie; u kunt voor tal van zaken terecht bij het Wijkpunt Pannenhoef. Maar wat doen we nu precies? Hieronder vindt u een overzicht van de diensten van het Wijkpunt Pannenhoef.

 • Begeleiding aan mensen met een beperking
 • Bloedprikdienst

  De Diagnovum bloedprikpost in Wijkpunt Pannenhoef is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 10.00 uur.

  Het kan wat drukker zijn in de wachtruimte. Houd rekening met het volgende:                                             

  Houd 1,5 meter afstand.  Indien u niet in de wachtruimte terecht kunt vanwege drukte wordt u verzocht tijdelijk buiten te wachten.

  Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten en/of keelpijn kunt u terecht in Tilburg bij Wijkcentrum De Symfonie, Eilenbergstraat 250 op maandag t/m vrijdag van 11.30 – 12.30 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Let op: Bent u echter (recentelijk) positief getest voor Covid-19 of in afwachting van een uitslag van de test. Blijf dan thuis en vraag via ons Klantcontact Centrum een thuisprik aan. Tel. 013-5393636

  Kijk ook op www.diagnovum.nl/locaties. of bel 013-5393636

  Inmiddels is de bloedprikpost in de Rozet aan het Wilhelminaplein 41C in Kaatsheuvel weer geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur.

  Bloedafname is ook mogelijk in de ziekenhuizen in Tilburg en Waalwijk van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 17.00 uur. Hiervoor dient u een afspraak te maken ( vanaf 14 juni ). Via www.etz.nl/bloedprikken

  De andere locaties zijn nog gesloten

  Het is mogelijk om bloed af te laten nemen bij het Wijkpunt Pannenhoef, en wel op werkdagen van 7.30 tot 10.00 uur.

  U kunt plaats nemen in de wachtruimte voor de balie en wordt op volgorde van binnenkomst geholpen.

  Voor het bloed prikken kan men ook terecht bij:

  – Huisartsenpraktijk, Vossenbergselaan 28, maandag tot en met vrijdag van 8.45 – 10.00 uur
  – Gezondheidscentrum Pannenhoef, Frans Halsstraat 1, maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 10.00 uur
  – Huisartsenpraktijk Van Bavel, maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 8.30 uur
  – Tweestedenziekenhuis Waalwijk en Tilburg, elke werkdag op afspraak
  (Trombosedienst: 013-5392877, DCT: 013-4672745)

 • Informatiecentrum

  in het informatiecentrum kunt u op werkdagen terecht voor allerlei vragen over wonen, zorg of welzijn. Ook bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee en de krant.

 • Consultatiebureau jeugd

  Het consultatiebureau van de GGD Hart voor Brabant richt zich op ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. GGD Hart voor Brabant.

  GGD Hart voor Brabant

 • Bloedprikdienst

  Op advies van uw huisarts of specialist kunt u bloed laten prikken in het wijkpunt.
  Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 07.30 – 10.00 uur

 • Diëtiste
 • Als u behoefte heeft aan hulpmiddelen van de thuiszorg, kunt u zich melden bij het wijkpunt. Hier zijn tal van hulpmiddelen te leen.
  Ook aanwezig op het Wijkpunt Pannenhoef is een uitgiftepunt voor de hulpmiddelen van Medipoint. U kunt hier terecht voor het het lenen en huren van hulpmiddelen zoals een rolstoel, elleboogkrukken, bedverhogers. Ook is er een beperkt assortiment hulpmiddelen die u kunt kopen. Onze balievrijwilligers helpen u graag verder.

  Het uitgiftepunt is geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur, en op vrijdag van 8.30 – 12.30 uur. Tijdens schoolvakanties alleen in de ochtend geopend.

 • Maatschappelijk werk

  Het maatschappelijk werk ondersteunt mensen bij het omgaan met problemen, uitdagingen en kansen in hun dagelijkse leven, bijvoorbeeld op het gebied van relaties, financiën, gezondheid of bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Onze inzet kan van korte, maar ook van langere duur zijn. Hierbij werken wij nauw samen met andere organisaties en vrijwilligers. We kijken niet alleen naar de cliënt, maar ook naar het gezin en de omgeving. We gaan altijd uit van de kracht en mogelijkheden van de cliënt, waarbij de cliënt de richting bepaalt. De inzet is om samen met het sociale netwerk tot een oplossing te komen.

   

 • Rouwbegeleiding

  “Na het verlies van een partner of kind kan het erg moeilijk zijn om weer zicht te krijgen op de toekomst. De vrijwilligers van rouwbegeleidingsgroep ‘Omzien naar elkaar’ proberen in die situatie ondersteuning te bieden. We zijn ervaringsdeskundigen die de tijd hebben om anderen te begeleiden.”

   

  “Onze groep heeft drie activiteiten. Nabestaanden kunnen zo zelf kiezen welke vorm van ondersteuning ze willen. Iedereen ervaart een rouwproces op zijn eigen manier. We bieden brieven aan met ondersteunende teksten en gedichten, waarin het rouwproces gevolgd wordt. Mensen krijgen zo informatie over waar ze tegenaan kunnen lopen, hoe ze op deze nieuwe situatie kunnen reageren. Daarnaast voeren we individuele gesprekken, waarbij deze brieven vaak een opening tot het gesprek vormen.”

   

  “Iedere twee weken, op de eerste en derde woensdag van de maand, is er een inloopmiddag. Deze middagen zijn echt bedoeld om contact te leggen met lotgenoten, om uit het isolement te komen en dingen te ondernemen met mensen die hun situatie begrijpen. Er is koffie, thee en een luisterend oor.

   

  Ria Ververs

 • Orthopedisch schoentechniek

  Voor het aanmeten van orthopedische schoenen, steunzolen, elastische kousen en de betere confectieschoenen kunt u ook terecht in het wijkpunt Pannenhoef. Chris Voogd is orthopedisch schoenadviseur en al jaren werkzaam bij Van-Mook Schoentechniek. In de even weken heeft Chris op vrijdagochtend spreekuur op Pannenhoef.

  Heeft u voet- of knie- of heupklachten en wilt u hierover een schoenadvies of bent u doorverwezen door de specialist voor een schoenaanpassing of elastische kousen, dan kunt u bellen voor een afspraak naar 013-535 00 17.

  Kijk voor meer informatie ook op onze website www.van-mook.nl/ of volg ons op:
  www.facebook.com/schoenmode

 • Klussen en diensten

  Heb u een of meer klusjes in of rond uw woning waar u niet aan toe komt, of niet weet hoe u ze moet aanpakken? Of zoekt u iemand die u kan helpen bij het invullen van een bepaald formulier of bij het op orde brengen van uw administratie? Of hebt u iemand nodig als oppas, begeleiding of gezelschap, neem dan eens contact op met de Klussen en Dienstencentrale.

  Klussen en Diensten Centrale

Laatste nieuws Agenda